SHOP

Om du vill köpa något från shoppen är det bara att skicka ett mail till info@robochbob.se och säga vad du vill ha, så räknar vi ihop frakten och kommer med ett förslag på hur du kan betala.

ROB & BOB
MED VÄNNER #3
  50:-  
100 sidor, omslag i färg


Med "arbete" som löst tema och Windows 95-operativsystemets turkosa datorfärger har detta kontorslandskapsdoftande nummer en naturlig plats bland fikarumsbordets knäckebrödssmulor och kaffefläckar.
ROB & BOB
MED VÄNNER #2
  50:-  
120 sidor, omslag i färg


I detta smällfeta nummer på hela hundratjugo skräpmatsflottiga sidor bjuds det på högkvalitativ underhållning med en kalorinivå hög nog att mätta de hungrigaste av serieläsare.ROB & BOB
MED VÄNNER #1
  50:-  
100 sidor, omslag i färg


I denna antologiserietidning medverkar några av Sveriges främsta serietecknare. På hela hundra sidor bjuds det på serier innehållandes mystik, spänning, trams och allvar i en särdeles god blandning.
Rob & Bob med vänner går även att köpa i följande butiker:
Stockholm: Comics Heaven, Larry's Corner,
Serier & Sånt
och Staffars Serier.
Malmö: Rundgång

Göteborg: Seriehörnan
Hudiksvall: BoaROB & BOB #2     50 :-  
92 sidor (8 sidor i färg), omslag i färg

De rundkindade buspojkarna Rob & Bob spinner vidare! Vi får läsa om hur man snabbast blir skitfull, allmänna upptåg under parollen ”Månadens bus”, smakprov på några längre projektserier, fortsättningen på ”Underjord” och en ny bilpyjamasklädd figur vid namn Effo.
 
 
ROB & BOB #1   
80 sidor, omslag i färg
  SLUTSÅLD  

Den första samlingen med Rob & Bobs serier. På åttio tuschtunga sidor bjuds det på pubertala skämtteckningar, flippiga samarbetsserier, urspårade äventyr och nostalgiska barndomsminnen. Finns endast i en begränsad utgåva och är därför ett måste för samlaren.FÖR HUNDRA GUBBAR!     30 :-    Färgaffisch, 29,7 x 42 cm

Bland alla sugkoppar, slangbellor och slipmaskiner finns 99 små Bob-figurer som härjar med stackars Rob. Tillsammans ger dom dig tillräckligt mycket att titta på för att hålla dig underhållen tills solen går ner.

 
 
KLISTERMÄRKEN     5 :-  

Sätt dom på kylen, ritblocket, laptopen, bilrutan, skateboarden eller på dörren till rektorns/chefens kontor. Rob & Bobs klistermärken fungerar i alla väder när det gäller att förgylla en i övrigt trist yta. Vi tar inget ansvar för vad du gör, men vi tycker att du ska göra det.

 LILLA ÖLKASSEN   
  SLUTSÅLD  


Lilla Ölkassen är ett smidigt bärverktyg som är utformat för att på bästa sätt frakta dina rusdrycker. Kassen går att tvätta och är stryktålig utöver det vanliga. Skaffa din alldeles egna kasse idag!


LILLA ÖLKASSEN-STICKERS     GRATIS  

För att få maximal spridning på Lilla Ölkassen över hela vårt land erbjuder vi klistermärken där du enbart behöver betala för fraktkostnaden.