tisdag 1 december 2015

Rob & Bob tar en paus

Som många av er säkert redan har märkt så har det inte varit särskilt mycket aktivitet från vårt håll de senaste sex månaderna. Detta på grund av ett flertal olika anledningar, vilka vi tänkte prata om i detta lilla pressmeddelande till alla våra läsare och följare.

Vi – Rob & Bob – har släppt seriefansin, medverkat på utställningar och workshops, arrangerat seriefestivaler och releasekalas och gett ut tre nummer av en antologiserietidning sedan vi startade vår verksamhet för fem år sedan. Det har varit en fantastisk tid med många minnesvärda upplevelser. Kort sagt – Det har varit skitkul!

Dock är Rob & Bob ett projekt som krävt enorma mängder tid, pengar och energi. I perioder har vi jobbat dag som natt med detta, i stort sett helt ideellt och med kreativitet och en slags seglivad envishet som främsta drivkraft. Vår kärlek till seriemediet har varit bensinen som i alla väder drivit cylindrarna i Rob & Bob-motorn.

Nu känner vi dock att det är dags för en hyggligt välförtjänt paus. Vi behöver låta projektet vila för att återfå den skaparglädje som krävs för att ge ut en 100-sidig antologiserietidning var tolfte månad. Det innebär bland annat att det inte kommer något nytt nummer av “Rob & Bob med vänner” under 2016, och heller ingen julkalender nu i december. Kanske är vi tillbaka om ett år, kanske blir det senare. När vi väl är tillbaka, så kommer det att märkas här på hemsidan.

Till dess: Ha det fint. Tack för att du följt med oss på resan!

Vänligen,
era vulgogullsfetton i cyberrymden,
Rob & Bob

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar