onsdag 22 oktober 2014

Vårt besök i rötna Götet

Ett par veckor har gått sedan det årliga evenemanget bok- och biblioteksmässan i Göteborg ägde rum. Rob & Bob medverkade i Seriefrämjandets Seriescenen-program med panelsamtalet Den svenska seriefanzinkulturen, där bland annat projektet Seriefanzin.se presenterades för allmänheten. Medverkande i panelsamtalet var serieskaparna Anna Åhlén, Johannes Torstensson, Steve Nyberg och Stef Gaines, och samtalet handlade om allt från serie- och fanzinskapande till distribution, serieantologier och att recensera seriefanzin.

Det hela resulterade i ett mycket intressant panelsamtal och publikmässigt var det mer eller mindre fullsatt framför Seriefrämjandets scen. Förhoppningsvis var besökarna lika nöjda med själva evenemanget som arrangörerna. Tack till alla som kom och lyssnade och tack till alla gäster som medverkade. Den svenska seriefanzinkulturen har en mycket spännande tid framför sig.

I övrigt bestod Rob & Bobs Göteborgsresa av podradioinspelning (avsnittet kommer att släppas på Halloween, den 31:a oktober), Turtles-maraton hemma hos vår kompis - och värd för helgen - Johannes Aggro Torstensson, en dagslång utflykt till några av det rötna Götets främsta bokhandlare och second hand-butiker samt ett par alkoholberusade äventyr i storstadens nattliv.

Tack till Johannes för gästvänligheten, Christoffer Hjalmarsson för resesällskapet och till Göteborg i största allmänhet. Vi ses igen nästa år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar