måndag 7 juli 2014

Lilla Ölkassen-tröjor


http://www.teecrowd.se/lillaolkassen


Vi har drivit Lilla Ölkassen-projektet i ett drygt år nu och har ÄNTLIGEN kunnat få till ett sätt att framställa t-shirtar med vårt älskade motiv. Nu behöver vi dock hjälp för att kunna göra det till verklighet.

Genom en tjänst som heter Teecrowd så samlar vi ihop förbeställningar från intresserade och om tillräckligt många förbeställningar kommit in när kampanjtiden är över godkänns projektet och tröjorna trycks. Med det sagt vill vi att alla som är sugna lägger en förbeställning innan kampanjtiden tar slut. Sista dagen för att beställa är på den 30:E JULI 2014.

Hur gör du då för att förbeställa? Jo, du går in på http://www.teecrowd.se/lillaolkassen klickar på den stora gröna "KÖP NU - 199 KR"-knappen och fyller i dina uppgifter. Du behöver inte oroa dig om att pengar ska dras från ditt konto utan att vi når vårt förbeställningsmål. Får vi inte in tillräckligt många förbeställningar blir det nämligen inget av det hela och inga pengar kommer att dras från någon.

På grund av detta är det alltså så viktigt att vi lyckas sprida ordet så mycket som möjligt, så att alla som vill kan få chansen att beställa. Så om du gillar det här får du hemskt gärna sprida gärna ordet till vänner och bekanta så mycket du kan!

Vill du se mer av Lilla Ölkassen finns den officiella hemsidan www.lillaolkassen.se och även en användare på Instagram där nya bilder regelbundet läggs upp: @lillaolkassen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar