fredag 2 maj 2014

"En portion till, tack!"

120 sidor, omslag i färg
Pris: 50 kronor

Nu är den här: Rob & Bob med vänner #2 – det andra numret av vår antologiserietidning. Ännu en gång har vi med oss en diger skara av de främsta serietecknarna detta land har att erbjuda, både från den nya, lovande och den gamla, etablerade skolan. Värt att nämna är också att vi har två vrålbra serier som översatts från danska till svenska - bara för er skull.

I detta smällfeta nummer på hela hundratjugo skräpmatsflottiga sidor bjuds det på högkvalitativ underhållning med en kalorinivå hög nog att mätta de hungrigaste av serieläsare. Gripande självbiografi och diskbänksrealism blandas med grov humor och svindlande äventyr. Dessutom hittar Rob & Bob flugor i maten på det lokala snabbmatshaket och bestämmer sig för att lägga om sina matvanor.

Medverkar gör Anna Sofie Mørch Bendixen, Anna Åhlén, Anton Krüll, David Liljemark, David Olgarsson, Henrik Bromander, Henrik Zacco, Joakim Derlow, Johannes Aggro Torstensson, Julia Hansen, Maria Wigelius, Marie Post, Max Solca, Nicolas Krizan, Per Myrhill, Robin Larsson, Robert Pettersson, Simon Gärdenfors, Sling, Stina Hjelm, Tomas Zackarias Westberg och WTWDID.

Rob & Bob med vänner #2 släpps den 17:e maj på Stockholms Internationella Seriefestival. Priset är 50 kronor och den kommer även att kunna beställas från vår shop.

2 kommentarer: