tisdag 24 december 2013

Lucka 24: "Tacospyor och hushållsrobotar"

Nu har vi nått höjdpunkten av denna kalender och den svenska decembermånaden, nämligen självaste dopparedagen, vilket vi firar med ett purfärskt avsnitt av "Rob & Bobs Podradio" - ett radioprogram som kretsar kring tecknade serier, pubertal humor och allmänt skitsnack de båda programledarna emellan.

 I detta avsnitt babblas det på om allt från hushållsrobotar till finurligt ordvrängeri, vidare till dragracing, David Blaines gatulevitation och de eventuella likheterna mellan Michael Schumacher och munken i Hem till Midgård. Ämnen byter av varandra i såpass högt tempo att tiden flyger förbi, och inte nog med det - Rob & Bob dryper av vin. I takt med att fyllan från det ekologiska lådvinet tilltar kan man som lyssnare inte bara ana en viss nivå av sluddrighet, utan även ett alltmer påtagligt fokus på alkohol och spyfärdiga fyllehistorier. Don't drink and spela in podradio!


För att ladda ner avsnittet till din dator/mp3-spelare, klicka här.

"Rob & Bobs Podradio" är gratis att ladda ned och får gärna spridas vidare. "Rob & Bobs Podradio" är producerad av Robin Larsson, Robert Pettersson och Linus Olsson. Ledmotivet är producerat av Linus Olsson och Robert Pettersson. © 2013.

För fler avsnitt, klicka här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar