onsdag 25 september 2013

Rob & Bob på Bokmässan i Göteborg 2013!

Årets upplaga av Bok- och biblioteksmässan i Göteborg går av stapeln mellan 26-29 september, den sista helgen i nuvarande kalendermånad. Rob & Bob kommer som vanligt att finnas på plats, både i Göteborg och på själva mässgolvet.

SIGNERING
På fredagen den 27:e september medverkar vi på signeringen av seriefanzinet Plutonium #10. Själva signeringen kommer att äga rum i SF-bokhandelns monter A02:42 kl. 18:00-18:45. För mer information om Plutonium Comics, besök deras hemsida.

FÖRSÄLJNING
Vi kommer att ta med oss exemplar av Rob & Bob med vänner #1, Lilla Ölkassen-tygpåsar och klistermärken i våra ryggsäckar. Så det är bara att leta upp oss och hojta till om du är intresserad av att handla något.


För summeringar och intryck från våra tidigare år på denna (på vissa sätt helt fantastiska och andra sätt  rakt igenom förjävliga) tillställning rekommenderas följande länkar:Vårt första podradioavsnitt har Bokmässan som övergripande tema. Vi går runt och är förvirrade och förlorade på mässgolvet, för att till sist bli fulla av alkohol, trams och idioti i en gräsig slänt utanför Världens Ende-festen.

Rob summerar sin upplevelse av Bokmässan 2010 på sin blogg.
Bob summerar sin upplevelse av Bokmässan 2011 på sin blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar