söndag 1 september 2013

Lilla Ölkassen!


Nu har det äntligen blivit dags att presentera Rob & Bobs nya produkt - Lilla Ölkassen! Det är ett smidigt bärverktyg i form av en tygkasse som är utformat för att på bästa sätt frakta dina rusdrycker. Kassen går att tvätta och är stryktålig utöver det vanliga.

Lilla Ölkassen är resultatet av en idé som legat på skissbordet en längre tid, och som nu äntligen har blivit verklighet. Från att ha varit en del av baksidesreklamen i "Rob & Bob med vänner #1" kan vi nu komma med den glädjande nyheten att textilfabriken levererat ett stort parti kassar som vi nu annonserar ut till försäljning!
Presentationstext för Lilla Ölkassen,
saxad från www.lillaölkassen.se

"Känner du dig uttråkad av vardagens lunk och vill att något ska hända? Är du bjuden på fest och oroar dig för att misslyckas i det sociala spelet och framstå som tråkig? Eller har du bara ett överhängande behov av att lägga alla problem på hyllan och fly verkligheten för en stund? Då har vi den perfekta lösningen för Dig.

Lilla Ölkassen funkar för alla tillfällen och följer gärna med på urspårade hemmafester, blöta förkrök i stadsparken, innanför jackan på kvarterskrogen och på familjesemestern som slutar med skilsmässa och förlorad vårdnad.

Lilla Ölkassen finns där för Dig, med flaskor innehållande ljuv maltdryck är den din bästa vän när allt annat hopp är borta.

Skaffa Lilla Ölkassen redan idag!"

Pris
Lilla Ölkassen kostar 100:- och om du vill ha en kasse kan du höra av dig direkt till oss via vår mail info@robochbob.se eller genom att skriva till oss på Facebook. Självklart går det också bra att skicka en beställning till info@lillaolkassen.se.

Klistermärken
Klistermärken kan du få gratis om du träffar Rob & Bob personligen, eller få ett gäng postade till dig mot portokostnad.
Titta på www.lillaölkassen.se för mer detaljer.

Sociala medier
Lilla Ölkassen finns på Facebook, Instagram och Twitter. Om du har foton med Lilla Ölkassen-anknytning kan du tagga dom med #lillaölkassen på Instagram, så kommer dom att dyka upp på bildspelet som ligger på hemsidan.

Överraska oss gärna med festbilder och annat. Vi vill gärna se var du sätter upp klistermärken och vad du gör med din kasse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar