måndag 16 september 2013

"Känn på kallt stål!"Nu släpps det tredje avsnittet av "Rob & Bobs Podradio" - ett radioprogram som kretsar kring tecknade serier, pubertal humor och allmänt skitsnack de båda programledarna emellan.

 I detta avsnitt snackar Rob & Bob om film och TV. Bekvämt parkerade på varsin stol på altanen till Bobs föräldrahem inleder dom en lång och babblig dialog med rörlig media som huvudsakligt tema. Det snackas Svullo, B-splatter från 80-talet, svenskdubbad tecknad film och kända regissörers moraliskt tveksamma arbetsmetoder gentemot sina skådespelare. Rob & Bob bjuder på personliga filmtips och en dissekering av det klassiska försäljningstricket "baserat på en sann historia."


För att ladda ner avsnittet till din dator/mp3-spelare, klicka här.

"Rob & Bobs Podradio" är gratis att ladda ned, och får gärna spridas vidare. "Rob & Bobs Podradio" är producerad av Robin Larsson, Robert Pettersson och Linus Olsson. Ledmotivet är producerat av Linus Olsson och Robert Pettersson. © 2013.

För fler avsnitt, klicka här.

2 kommentarer:

 1. Första gång jag lyssnar! Underhållande! På tal om Harmony Korine: trots att spring breakers inte alls var min typ av film, gav jag kids och gummo en chans för några veckor sen på ett natttåg till stockholm. Måste verkligen rekommendera båda två! Kids har dessutom ett riktigt tjockt NY soundtrack http://www.youtube.com/watch?v=J_jlDgQt8Sw
  /J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar vår podradio! Ja, både Kids & Gummo är tunga filmer. En annan grym film som liknar Kids är The Wackness. Den utspelar sig också i New York.

   /Rob

   Radera