torsdag 25 april 2013

Leveransen har kommit!


Det såg mörkt ut, det ska vi inte sticka under stol med. Vi hade bestämt med tryckeriet att kartongerna med "Rob & Bob med vänner #1" skulle vara i våra händer under fredagen den 12:e april, hela två veckor innan Stockholms internationella seriefestival. Vi väntade, men inget kom. Ingen kartong, ingen leveransbil, ingen avi, ingenting. Vi försökte kontakta tryckeriet, men fick inget svar.

Senare visade det sig att en plötslig och illasinnad influensa drabbat tryckeripersonalen och på så sätt fördröjt leveransen. Dagarna gick och festivalen kom allt närmare. Nu började paniken komma smygande över oss. Tänk om kartongerna från Lettland inte skulle hinna komma fram i tid. Det skulle innebära ett totalt fiasko!


Så det är med glädje i kroppen vi idag, två dagar innan festivalens start, kan meddela att leveransen med tidningarna har kommit! Och dom ser mycket bra ut, inga tryckfel har ännu upptäckts. Dessutom har vi mer eller mindre uppnått vårt stora mål med det här projektet - "Rob & Bob med vänner #1" känns som en riktig serietidning! Precis den typ av serietidning som vi själva växte upp med och som var en fundamental grundsten i vårt serieintresse. Och sedan innehåller ju tidningen hundra sidor fantastiska serier!

Skaffa ditt exemplar genom att maila till oss på info@robochbob.se eller genom att besöka oss på Stockholms internationella seriefestival den 26:e-28:e april!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar