fredag 21 december 2012

Lucka 21: Jordens undergång

Idag, den 21 december 2012, når den berömda Mayakalendern sitt slut, vilket har fått många att spekulera i domedagsprofetior världen över. Det är varken den första eller sista gången som människor ägnat sig åt den här typen av grubblerier.

Om vi med all säkerhet visste att jorden skulle gå under just idag - vad skulle Rob & Bob göra under sin sista dag på planeten Tellus?

Rob skulle låta sin högst osunda förkärlek till skräpmat löpa fullständig amok. Genom att roffa åt sig så mycket han bara kan på allehanda skräpmatskedjor skulle han låta buken svulla upp in absurdum av pizza, hamburgare, falafel och friterade klumpar i alla dess former. Och han skulle gilla det.Bob är i det närmaste förälskad i mejeriprodukter med hög fetthalt, så hans sista handling (och samtidigt högsta önskan) skulle bestå av att fylla en uppblåsbar pool med crème fraîche och semlor. I den skulle han sedan ta ett dopp och med fnittrig förtjusning varva bilringssmetande med kindproppsglufsande genom den elfte timmen och ända in i den totala förintelsen vid apokalypsens slut.

Det var allt från oss. Låt oss nu alla gå och dö.
Jippie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar